Šok v Realu, Ramos želi iz kluba

Foto: Profimedia Sergio Ramos, Florentino Perez
Sergio Ramos bi lahko po 14 letih zapustil madridski Real.
Oglej si celoten članek

Španski mediji so se razpisali o morebitnem odhodu dosedanjega kapetana Reala Sergia Ramosa. Po poročanju medijev naj bi se ta grdo sprl s predsednikom kraljevega kluba Florentinom Perezom. Kot prvi so to javnosti sporočili v TV šovu El Chiringuito de Jugones, kasneje pa potrdili tudi pri Marci in Asu.

Vse skupaj naj bi se začelo po izpadu Reala proti Ajaxu v četrtfinalu lige prvakov. Španci so na prvi tekmi v Amsterdamu slavili z 2:1, Ramos pa je po mnenju mnogih namerno poskrbel za svoj drugi rumeni karton ter povratno tekmo v Madridu spremljal iz častne lože. Njegova ekipa je izgubila z 1:4. Perezu Ramosov pristop ni bil všeč, kapetan Reala se je znašel tudi na udaru navijačev, odnos na relaciji kapetan-predsednik pa se je izjemno ohladil.

Pred tednom dni se je Perez sestal s Sergiom, Ramosovim očetom in njegovim bratom Renejem, na sestanku pa se strani nista pomirili. Ramos je dejal, da razmišlja o odhodu iz Reala. Predsednik Reala si je izpogojeval le novo srečanje.

Ramos ima z Realom pogodbo sklenjeno do leta 2021, odkupna klvzula pa znaša kar 200 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:22 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.