Šok v slačilnici Cedevite Olimpije, derbi z Zvezdo prestavljen

Foto: Anže Petkovšek EuroCup košarkarska tekma med Cedevita Olimpija Ljubljana in Frutti Extra Bursaspor v Ljubljanskih Stožicah
Foto: Anže Petkovšek EuroCup košarkarska tekma med Cedevita Olimpija Ljubljana in Frutti Extra Bursaspor v Ljubljanskih Stožicah
Cedevita Olimpija se je znašla v velikih težavah z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Košarkarska tekma 3. kroga lige Aba med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo je prestavljena zaradi zdravstvenih težav v ljubljanski zasedbi. Kot poročajo srbski mediji, ima pet igralcev Cedevite Olimpije simptome covida.

Tekma bi morala biti v nedeljo, 16. oktobra, ob 17. uri v Stožicah, vendar srbski košarkarji niso odpotovali v Ljubljano, saj so že na beograjskem letališču izvedeli, da imajo Ljubljančani težave z okužbami v ekipi, piše med drugimi BL portal.

Tako Cedevita Olimpija kot Crvena zvezda sta v uvodnih dveh krogih zmagali. Ljubljančane naslednja tekma čaka v sredo v evropskem pokalu v gosteh pri romunski ekipi Cluj-Napoca.

Priskočil na pomoč Olimpija v svoje vrste zvabila nekdanjega evropskega prvaka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.