Šok v Wimbledonu, poslavlja se drugi nosilec!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hurkacz je zadnji četrtfinalist Wimbledona, izpadel drugi nosilec Medvedjev.
Oglej si celoten članek

Na teniškem turnirju v Wimbledonu so danes v moški konkurenci dokončali dvoboje osmine finala. V četrtfinale se je kot zadnji prebil še Poljak Hubert Hurkacz, ki je v nadaljevanju v ponedeljek prekinjenega dvoboja danes odpravil drugega nosilca Rusa Danila Medvedjeva.

Foto: Profimedia Danil Medvedjev

Vsi preostali obračuni osmine finala so se končali v ponedeljek zvečer, le dvoboj med Medvedjevom in Hurkaczem so morali prekiniti. Ob prekinitvi je Rus vodil s 6:2, 6:7 (2), 6:3, 3:4, danes pa se je v nadaljevanju bolje znašel poljski igralec. Na tekmovanju ima status 14. nosilca, Medvedjev je bil drugi nosilec.

V nadaljevanju četrtega niza je najprej prišel do zmage s 6:3, petega pa potem dobil prav tako s 6:3. Njegov naslednji tekmec bo švicarski zvezdnik Roger Federer, ki se je v ponedeljek še 18. v karieri uvrstil v četrtfinale Wimbledona.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.