Šok za Barço in velika usluga Realu

Foto: EPA
Foto: EPA
Málaga je po skorajda 12 letih uspela premagati Barcelono in ji na Camp Nouu z golom Juanmija preprečila rekordno 12. zmago v nizu - Katalonci niso našli odgovora za "bunker" (0:1).
Oglej si celoten članek

Barcelona je kljub torkovi tekmi z Manchester Cityjem po začasno vodstvo na vrhu La Lige pred nedeljskim gostovanjem madridskega Reala pri Elcheju krenila z vsemi silami. Rotacije, zaradi katerih je bil sicer deležen precejšnjih kritik, so trenerju

Kataloncev Luisu Enriqueju dovolile na zelenico proti Málagi poslati praktično najmočnejšo in predvsem svežo enajsterico, v kateri sta poleg treh zvezdnikov v napadu mesto našla tudi Jérémy Mathieu in Rafinha.

Gledalci se še niso dodobra posedli na ogromne tribune Camp Noua, ko se je mreža domačega moštva nepričakovano zatresla prva. Daniel Alves je po pritožbah svoje agentke hitro izvedel, zakaj ne dobi klica za podaljšanje pogodbe in po dolgi žogi s polovice gostov katastrofalno vračal podajo vratarju Claudiu Bravu, okroglo usnje pa je prestregel Juanmi in se sprehodil v mrežo.

Poskusi Kataloncev do izteka obračuna niso obrodili sadov, s tem pa so zapravili priložnost, da bi pred tekmo madridskega Reala znova zavzeli vrh lestvice, Málaga pa se bo lahko po koncu sezone gotovo pohvalila z dejstvom, da je ena najboljših ekip na svetu ni premagala. Še več - v več kot 180 minutah ji ni zabila niti gola.

Več na Goal.com/si/.

Španska liga, 24. kolo:

Barcelona : Málaga 0:1 (0:1)
Juanmi (7)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:06 21. Februar 2015.

    Je Barcelona koncno dobila hladen tus, premalo je resna, ko je to potrebno.... Real Madrid je favorit v spanski ligi, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.