Šok za Mbappeja in vse bogate snubce

Foto: EPA Kylian Mbappe
Številni velikani, ki si v svoje vrste želijo zvabiti Kyliana Mbappéja so doživeli šok.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletni Kylian Mbappé je v minuli sezoni navduševal v francoskem prvenstvu in ligi prvakov, Monaco pa se je v zadnjem času vse težje otepal govoric o selitvi nadarjenega mladeniča. Zanj naj bi bili številni klubi pripravljeni odšteti velikanske vsote, pred 222 milijonov vrednim prestopom Neymarja iz Barcelone v PSG pa je prav najstnik veljal za favorita za nov svetovni rekord po višini prestopa. A vse je zdaj morda padlo v vodo.

Mladenič je zaigral v prvem kolu francoskega prvenstva in staknil poškodbo kolena. Ta naj bi ga za vsaj nekaj časa oddaljila od igrišč. Francoski prvak Monaco je sicer doma le stežka premagal Toulouse s 3:2, gostje so dvakrat na tekmi celo vodili. Po odhodih Bernarda Silve, Benjamina Mendyja in Tiemouéja Bakayoka je Mbappe sicer oblekel dres s številko 10, ki pa mu ni prinesel sreče. V 75. minuti je namreč odšepal z igrišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.