Šok za našo reprezentanco: eden ključnih igralcev si je zlomil roko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Klemen Prepelič je z zlomljeno roko že zaključil sezono.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Klemen Prepelič se je hudo poškodoval na tekmi španskega prvenstva. Ob padcu na parket si je zlomil levo roko in je, kot je sporočil njegov klub Valencia, že končal sezono.

Prepelič se je poškodoval v zaključku tekme v Murcii, ki jo je Valencia dobila z 72:71. Po vesteh iz kluba si je slovenski ostrostrelec zlomil podlahtnico in bo že nocoj operiran v Murcii.

Do poškodbe je prišlo dva dni pred gostovanjem Valencie v Ljubljani v okviru evropskega pokala.

Prepelič se je na socialnih omrežjih že zahvalil za vsa vso podporo svojo navijačev: "Hvala se sporočila podpore! Začenja se odštevanje! Vrnil se bom še močnejši!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.