Šok, žalost in nejevera v Lukavcu

Foto: Twitter amila čorhodžić
Tragedija je pretresla Bosno in Hercegovino.
Oglej si celoten članek

V 21. letu starosti je umrla mlada odbojkarica Amila Čorhodžić (20), članica ekipe ŽOK Lukavac, ki se je pred tednom dni iz neznanega razloga sesedla na tekmi Superlige FBiH proti moštvu ŽOK Bihać.

Nesrečni mladenki so na licu mesta nudili prvo pomoč in jo prepeljali v UKC Tuzla, kjer se je zadnjih nekaj dni borila za svoje življenje.

Novico o smrti 20-letnice, katere okoliščine ostajajo neznanka, je na družbenih omrežjih potrdil odbojkarski kluba iz Lukavca.

"Draga naša Amila, za vedno boš ostala v naših srcih in pomnili bomo le najlepše trenutke druženja s tabo. V našem klubu boš za vedno cvet, ki ne oveni. Na vsakem treningu in tekmi bomo slišali tvoj glas navijanja in podpore. Vedno bomo igrali in se družili, kot da si ti z nami. Nikoli te ne bomo pozabili. Tvoj smeh, veselje ter želja po druženju in zmagah nam bodo za vedno ostali v spominu," so zapisali v klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 29. November 2017.

    Pisec, najbrž nejevera, ne nevera. Treba je prevesti, znati prevesti, predvsem pa znati slovenščino.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.