Šokanten posnetek! Pijani argentinski nogometaš ubil motorista

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nogometašu, kateremu so izmerili 1,53 promila alkohola v krvi, preti zaporna kazen.
Oglej si celoten članek

Rodrigo Holgado je 24-letni argentinski nogometaš, ki si že več let služi kruh v Čilu. Toda njegova kariera in celotno življenje sta se hudo zapletla, potem ko je nogometaš zakrivil smrt 60-letnega moškega.

Holgado se je namreč močno pod vplivom alkohola s soigralcem Manuelom Fernandezom vozil po ulicah Santiaga, ko se je zaletel v pred seboj vozeči motocikel, ki ga je upravljal nesrečni 60-letnik.

Voznik motorja je preminil na kraju nesreče, prav tako pa je kar hude poškodbe utrpel tudi Fernandez, ki je pristal v bolnišnici.

Policija je nogometašu, ki je sedel za volanom, izmerila kar 1,53 promila alkohola v krvi ter ga privedla v pripor. Tam naj bi preživel naslednjih 120 dni, a ima pravico, da plača varščino. Grozi pa mu petletna zaporna kazen.

V pomoč mu zagotovo ne bo niti posnetek, do katerega se je dokopala policija.

Holgado je sicer otrok San Lorenza, a je večji del kariere igral v Mehiki in Čilu. Za aktualni klub, prvoligaša Audax Italiano, je podpisal januarja leta 2019, na 22 tekmah pa je skupaj dosegel 10 zadetkov.

Foto: Epa Rodrigo Holgado

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.