Šokanten trk preživela brez večjih posledic

Na dirki v Silverstonu sta imela Loris Baz in Pol Espargaró veliko sreče, da sta odnesla celo kožo.
Oglej si celoten članek

Maverick Vinales je v nedeljo na dirki za Veliko nagrado Velike Britanije dosegel prvo zmago za Suzuki po vrnitvi proizvajalca v elitni razred.

Poleg slavja Vinalesa je veliko pozornosti požel tudi trk in posledični hud padec Španca Pola Espargarója (Monster Yamaha Tech 3) in Francoza Lorisa Baza (Avintia Racing).

Omenjena dirkača sta v drugem zavoju prvega kroga trčila in padla, nekateri dirkači pa so s polno hitrostjo zapeljalči nedaleč od njiju. Motociklisti so nato zavili v bokse, na stezo pa reševalno vozilo. 

Z obema dirkačema je vse v redu, po nekaj minutah premora pa so prireditelji dirke dirko začeli znova.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:24 5. September 2016.

    Dokler adrenalinci norijo in se kotajo po dirkališčih,me prav nič ne briga,ko pa to počnejo po javnih cestah je pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.