Šokantno: igralec z zelenice vrgel psa, navijači noreli

Nogometaš argentinskega nižjeligaša Bella Vista, José Jiménez, je v le nekaj urah postal eden najbolj osovraženih ljudi v državi. Na medmrežju se je namreč pojavil videoposnetek s tekme v Tucumánu, kjer je Jiménez z igrišča barbarsko vrgel psa. Gledalci so Jiméneza obmetavali z različnimi predmeti, napadli pa so ga tudi nogometaši nasprotne ekipe.
Oglej si celoten članek

Borci za pravice živali v Argentini so poskočili ob videoposnetku z nogometne tekme med San Juanom in Bella Visto, na kateri se je član slednjih José Jiménez nečloveško spravil nad psa, ki se je znašel na zelenici.

Po tem, ko ga je prijel za vrat, ga je želel kot smet zalučati čez zaščitno ogrado, od katere je psička odbilo nazaj na zelenico. Jiméneza so navijači San Juana začeli obmetavati s predmeti in psovkami ("Kur**n sin!"), napadli pa so ga tudi nogometaši domačega moštva.

Glavni sodnik ga je izključil zaradi nešportne, oziroma bolje rečeno nečloveške poteze. Pes je sodeč po posnetkih živ in zdrav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.