Šokantno: veteran nokavtiral mladega soigralca

Foto: Print Screen mačernis domarkas
Bizaren incident na košarkarski tekmi v Litvi.
Oglej si celoten članek

V profesionalnem športu se občasno zgodi, da športniki podležejo napetim trenutkom in fizično obračunajo z igralcem nasprotnega moštva, precej redkeje pa pride do verbalnega, kaj šele fizičnega obračunavanja med igralci iste ekipe.

Prav to se je zgodilo na košarkarski tekmi v Litvi. Član drugoligaša KK Telšai Tomas Domarkas je s slabo podajo zapravil protinapad domače ekipe, ki je zaostajala z desetimi točkami razlike.

Zapravljena žoga je spravila s tira 35-letnega in 197 centimetrov visokega krilnega košarkarja Osvaldasa Mačernisa, ki se je verbalno znesel nad soigralcem.

Domarkas mu ni posvečal prevelike pozornosti, zato ga je besni Mačernis odrinil, nato pa s pestjo zadel naravnost v obraz. Mladi organizator igre je obležal na parketu, na noge mu je pomagal eden od soigralcev.

Vročekrvni košarkar si je za boksarski vložek prislužil neposredno izključitev, bržkone pa ga čakajo tudi naknadne sankcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.