Soldado se vrača v Španijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski nogometaš Roberto Soldado bo kariero nadaljeval v domovini.
Oglej si celoten članek

Novi klub Roberta Soldada je Villarreal, prestop iz londonskega Tottenhama sta že potrdila oba kluba, pri rumeni podmornici pa bo 30-letni napadalec ostal tri sezone.

Soldado se tako po neuspešni otoški avanturi vrača domov in upa, da bo v Španiji spet našel staro formo. "Ti dve leti sta bili zame izjemno težki, a te izkušnje ne bi zamenjal za nič na svetu. Žal mi je le, da nisem izpolnil pričakovanj Tottenhama," je ob slovesu od Londona dejal nogometaš.

V London je Soldado prišel pred dvema letoma iz Valencie za takrat klubski rekord 26 milijonov funtov. Londončani so iskali zamenjavo po odhodu Garetha Bala v Madrid, a Soldao je v 52 nastopih v premier ligi dosegel le sedem golov. Precej boljša je njegova strelska statistika v Španiji, kjer ima že 131 golov v Primeri division, za Španijo pa je doslej zbral sedem zadetkov v 12 tekmah.

Za Villarreal je Soldado že tretja večja okrepitev tega prestopnega roka po Samuelu Castilleju in Samuelu Garcii.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.