Sonca ugasnila v tretji četrtini

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Košarkarji Helios Suns so v 7. krogu lige prvakov v gosteh izgubili proti Nymburku s 55:85 (14:15, 22:35, 34:62).
Oglej si celoten članek

Helios je na sedmih tekmah v tem tekmovanju ostal le pri eni zmagi. Tudi češki Nymburk, ki ima zdaj štiri zmage ob treh porazih, je bil prevelik zalogaj za goste iz Domžal, ki so pokleknili predvsem v tretji četrtini.

Domžalski košarkarji so držali korak s tekmeci nekje do sredine druge četrtine, potem pa so Čehi pobegnili. Že do konca polčasa so povedli za 13 točk, v drugem polčasu pa so domačini le še potrdili premoč.

Predvsem v tretji četrtini so povišali ritem in povsem razbili goste iz Slovenije. Prednost je rasla iz minute v minuto, v zadnjih deset minut so vstopili s kar 28 točkami naskoka. Zadnja četrtina je bila tako zgolj formalnost, najvišja prednost je znašala 35 točk.

Domžalčane v tem tekmovanju naslednja tekma čaka 13. decembra, ko bodo gostovali pri Monacu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.