Spahiću po tepežu z redarji vseeno

Foto: EPA
Foto: EPA
Član Bayerja Emir Spahić se je znašel v hudih težavah po incidentu z varnostno službo - "lekarnarji" bi lahko z enim najboljših igralcev sezone tudi razdrli pogodbo
Oglej si celoten članek

Bayer Leverkusen je potrdil, da so proti branilcu Emirju Spahiću pristojni organi začeli pravne postopke. Posnetki njegovega obračunavanja z redarji na BayAreni po porazu proti Bayernu v četrtfinalu nemškega pokala DFB so zakrožili po svetovnih medijih in izvrstnemu branilcu, ki je tekmo zaključil s poškodbo, zaradi katere je že končal sezono, grozi tudi razdrtje pogodbe.

Redarji se še niso odločili, če ga bodo prijavili, je poročal Rheinische Post, Spahić pa se je odzval prek svojega Facebooka in dejal, da mu je povsem vseeno za sankcije, saj je branil svojega brata pred žalitvami.

"Zgolj branil sem svojega brata! Prisežem pri Bogu. In vseeno mi je za kazen, lahko me kaznujejo, razdrejo mojo pogodbo, vseeno mi je! Redarji so naju žalili, žalili so najine družine. Vedno pa bom branil svojega brata in najini družini - dokler bom živ!" je zapisal Spahić.

Spomnimo: Leverkusen je v sredo po izvajanju enajstmetrovk v četrtfinalu nemškega DFB pokala izpadel proti münchenskemu Bayernu, Spahić pa je zaradi poškodbe z igrišča odšel v 90. minuti. Po srečanju je v mešani coni odgovarjal na vprašanja novinarjev, nato pa se je vrnil na stadion in s prijatelji skušal priti do lož na tribunah. Varnostniki jim prehoda čez tribune niso dopustili in začelo se je prerivanje, padlo je tudi nekaj udarcev.

V pretepu je intenzivno sodeloval tudi Spahić. Ko so se strasti že malce umirile, je stopil do enega od redarjev in ga udaril s čelom. Posnetek incidenta si lahko ogledate na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.