Spaletti dobil nogo po petih letih pri Zenitu

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski strateg se po petih letih poslavlja od Zenitove klopi.
Oglej si celoten članek

Uprava ruskega nogometnega prvoligaša Zenita iz Sankt Peterburga je po slabih izidih – moštvo je na drugem mestu prvenstvene lestvice, a je na zadnjih šestih tekmah slavilo le enkrat – odpustilo trenerja Luciana Spallettija. Začasno bo ekipo vodil njegov pomočnik Sergej Semak.

Italijan Spalletti je Zenit prevzel leta 2009 in z njim dvakrat osvojil prvenstvo, po enkrat pa pokal in superpokal. Rusi so pred dvema tednoma doma klonili na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti dortmundski Borussii (2:4).

"Grazie di tutto Mister"

"Zenit se Lucianu Spallettiju zahvaljuje za vse, kar je storil za razvoj nogometa. Vedno bomo zelo veseli, če ga bomo lahko pozdravili v St. Peterburgu," so v torek na spletno stran zapisali v klubu in po italijansko dodali: "Grazie di tutto Mister".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.