Španci snemajo film o Modriću

Foto: EPA
Foto: EPA
Španska televizija Canal+ snema film o življenju Luke Modrića. Premiera filma naj bi bila že oktobra.
Oglej si celoten članek

Luka Modrič je z vstopom v Real Madrid postal ena izmed največjih zvezd svetovnega nogometa. Zato ni presenečenje, da španska televizijska hiša Canal+ na Hrvaškem o njem snema dokumentarec o njegovem življenju.

"V filmu bomo predstavili življenje Luke Modrića vse od njegovih rosnih dni v Zatonu Obrovački, življenja med vojno, do prvih nogometnih korakov v Zadru, v Zaprešiću, Mostarju in Zagrebu," je dejal avtor filma Gaby Ruiz.

Španci so nekaj kadrov že posneli v Zadru, na stadionu Stanovi, v Modrićevi hiši, v hotelu Iž, v katerem je bil Luka med vojno, končni kadri pa bodo posneti v Zagrebu, piše Večernji list.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.