Španci so bili nabrušeni

Foto: Žurnal24 Minister za finance se je razveselil zmage in nagrade: nogometne žoge in pokala.
Finančni minister Andrej Bajuk je postal zmagovalec nogometne stavnice Žurnala24. Za nagrado je prejel majhen pokal in žogo. Povedal je, kaj je odločilo zmagovalca.
Oglej si celoten članek
Šestkrat ste stavili na zmago Španije in šestkrat zadeli. Kdo v furiji vas je tako navdušil?
Pomembno vlogo je odigral selektor Luis Aragones, izkušen starejši gospod. Izkušnje so dobre, to pri teh letih že vem (smeh). In Fernando Torres . Kako hiter je, to je neverjetno! Pa Španci so bili tako nabrušeni ...

Finančni minister stavi na izkušnje in srečo. © Saša Despot

 
Ste se pred stavami s kom posvetovali?
Stavil sem bolj na svojo roko. Najtežje je bilo na začetku, potem sem imel pa še srečo.

Mladost ste preživeli v Argentini, ki je ena od najbolj nogometnih dežel. Je to pomagalo?
Ne vem, je pa nogomet v Argentini res večna tema pogovorov. Ogromno je navijačev in igralcev. Sam kot otrok nisem veliko igral, če pa sem že, so me poslali v gol. Nogomet je tako ali tako najbolj pomemben šport na svetu. Kaj bi se lahko še zgodilo, da bi toliko ljudi istočasno spremljalo en dogodek, kot jih na primer gleda pomembno nogometno tekmo?! Nogomet je res nekaj posebnega!

Je to ena od vaših najpomembnejših nagrad, ki ste jih prejeli?
Smeh. Veste, v Ameriki sem se naučil, da je v športu čisto vseeno, kdo zmaga in kdo izgubi, dokler zmaguješ.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.