Spanoulisu 7,2 milijona za tri leta

Foto: Žurnal24
Vassilis Spanoulis v dresu Panathinaikosa - vsaj v predtekmovalni skupini - ne bo igral proti Unionu Olimpiji. Za to je poskrbel atenski rival Olympiacos, ki ga je premamil z 2,4 milijona letne plače.
Oglej si celoten članek

Vassilis Spanoulis, branilec grške košarkarske reprezentance, je uradno postal član Olympiacosa, kamor je prestopil iz njegovega najbolj zagrizenega rivala Panathinaikosa, ki bo nasprotnik Uniona Olimpije v skupinskem delu Evrolige. Podpisal je za tri sezone, imel naj bi 2,4 milijona letne plače. Sedemindvajsetletni Spanoulis je za Panathinaikos igral od leta 2005 z izjemo ene sezone, ki jo je preživel v Houstonu. Pred tem je nastopal za Larisso in Maroussi. Z reprezentanco je osvojil zlato v Srbiji na EP 2005, srebro na SP na Japonskem 2006 ter bron lani na EP, kjer je bil izbran v prvo peterko prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.