Španska policija aretirala Fifo

Foto: Profimedia ilias fifa
Španska policija je v okviru dopinške preiskave aretirala več ljudi, med njimi tudi evropskega prvaka v teku na 5000 metrov Iliasa Fifo.
Oglej si celoten članek

Med aretiranimi posamezniki je tudi evropski prvak v teku na 5000 metrov Ilias Fifa.

Osemindvajsetletnega Fifo, rojenega v Maroku, za Španijo pa tekmuje od leta 2015, so aretirali danes zjutraj doma v Santa Colomi de Gramenet, ki leži na obrobju Barcelone.

Fifo so aretirali v okviru akcij zoper kriminalna dejanja proti javnemu zdravju in uporabo zdravju nevarnih substanc. Policijska preiskava se je sicer začela že junija.

Fifa, ki je v Španijo kot imigrant prišel pred 11 leti, skrit v tovornjaku, je leta 2016 izkoristil odsotnost britanskega zvezdnika Moja Faraha in na EP v Amsterdamu osvojil zlato.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.