Spektakel! To se bo zgodilo prvič po 40 letih!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Formula 1 se po štirih desetletjih vrača v Las Vegas
Oglej si celoten članek

Las Vegas bo že leta 2023 gostil dirko svetovnega prvenstva v formuli 1. Max Verstappen in druščina naj bi po 6,12-kilometrskem uličnem krogu dirkali v soboto zvečer in ne v nedeljo, kot je to običaj, so danes sporočili iz vodstva F1. Dirka se vrača v mesto prvič po letu 1982 in bo še tretja v ZDA.

Dirke v kraljevskem motošportu so to sezono v ZDA že v Austinu in prvič tudi v Miamiju. Z dirkami se je priljubljenost tega športa v ZDA močno povečala.

Za zdaj sicer še ni znano, kako dolgo bo veljal dogovor za dirko, ki naj bi vodila čez legendarni boulevard Strip mimo svetovno znanih igralnic. Na sporedu bo novembra.

"Ni boljšega kraja za dirko formule 1, kot je svetovna prestolnica zabave, in komaj čakamo, da bomo tam naslednje leto," je ob tem dejal šef formule 1 Stefano Domenicali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.