Spektakularno! Vratar dosegel zadetek iz svojega kazenskega prostora

Foto: Epa
Foto: Epa
Vratar mehiškega prvoligaša je preko celotnega igrišča matiral svojega kolega na nasprotni strani.
Oglej si celoten članek

Vratar mehiškega prvoligaša Chivasa Guadalajare Antonio Rodriguez se je proslavil na tekmi proti Veracruzu s spektakularnim zadetkom iz svojega kazenskega prostora, ko je postavil končni rezultat tekme 3:1.

Nasprotna ekipa se je na vse pretege trudila izenačiti izid in je stalno pritiskala na vrata Rodrigueza, ki se je uspel dokopati do žoge ter jo takoj poslati preko celotnega igrišča proti nasprotnemu golu, ki je bil popolnoma prazen, saj se je gostujoči vratar Sebastian Jurado Roca prav tako pridružil napadom svoje ekipe.

Rodriguez je tako potrdil zmago domačih ter ob deliriju na tribunah proslavil zadetek, katerega si bo zapomnil do konca življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.