Spet sta vroči lepi Ana in Marija

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ana Ivanović Foto: Žurnal24 Akgul Amanmuradova Foto: Žurnal24 Ana Ivanović Foto: Žurnal24 Akgul Amanmuradova Foto: Žurnal24 Ana Ivanović Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marion Bartoli Foto: Žurnal24 Marija Šarapova Foto: Žurnal24 Marija Šarapova navijači Foto: Žurnal24
Ana Ivanović in Marija Šarapova sta se na veselje moškega dela občinstva uvrstili v polfinale Cincinnatija. Morda se srečata v finalu. Če to soboto v polfinalu premagata Clijstersovo oziroma Pavljučenkovo.
Oglej si celoten članek
Poglejte, kako sta si Ana in Marija priigrali polfinale.

Že dolgo se turnir serije WTA ni razpletal po želja tistih, ki gledate ženski tenis bolj zaradi igralk kot zaradi samega tenisa. Letošnji Cincinnati se! V polfinalu se bo Ana Ivanović pomerila s Kim Clijsters, Marija Šarapova pa z Anastazijo Pavljučenkovo. Nekdanja številka 1 iz Srbije že leto in pol ni igrala tako dobro kot ta teden. V petkovem četrtfinalu ni imela težjega dela, ko je s 6:1 in 6:3 premagala kvalifikantko Akgul Amanmuradovo. To je njen šele drugi polfinale letos. "Mislim, da gre predvsem za samozavest. Če sem samozavestna, lahko dvoboj končan v svojo korist," in zdaj je, poudarja na tem turnirju nepostavljena Ivanovićeva, a. "Mislim, da moj forehand še vedno ni pravi."

Če sem samozavestna, lahko dvoboj končan v svojo korist.
Ana Ivanović

V soboto Ivanovićevo čaka Clijstersova, ki je na poti do OP ZDA, kjer bo konec meseca branila naslov, ta petek izločila Flavio Penneto (7:6 in 6:4). "Napake se mi dogajajo, ker ne igram z lahkoto, s kakršno bi si želela. Za vsako točko moram garati," je na svoje težave opozorila Clijstersova, potem ko je naredila 39 neizsiljenih napak. Toliko bolje igra Šarapova, saj je Marion Bartoli razorožila s svojim servisom. Dobila je 29 od 30 prvih servisov in dvoboj s 6:1 in 6:4. Trikratno zmagovalko grand slamov v polfinalu čaka Pavljučenkova, ki je v najbolj izenačenem četrtfinalu v treh nizih strla odpor Yanine Wickmayer (7:5, 3:6 in 6:1).

Cincinnati, WTA, četrtfinale:

Ana Ivanović (Srb) : Akgul Amanmuradova (Uzb) 6:1, 6:3;
Kim Clijsters (Bel/4) : Flavia Pennetta (Ita/11) 7:6 (6), 6:4;
Anastasia Pavljučenkova (Rus) : Yanina Wickmayer (Bel/12) 7:5, 3:6, 6:1;
Marija Šarapova (Rus/10) : Marion Bartoli (Fra/16) 6:1, 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.