Špilak do zmage

Foto: EPA
Foto: EPA
Kolesar Katjuše Simon Špilak je zmagal v tretji etapi dirke po Norveški.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Simon Špilak te dni uspešno nastopa na tako imenovani arktični dirki po Norveški. Kolesar Katjuše je po ciljnem sprintu dobil tretjo etapo, dolgo 132 km, med Alto in Kvaenangsfjelletom. Skupno vodstvo na dirki je danes prevzel Nizozemec Steven Kruijswijk (Belkin), Špilak pa je skupno šesti z zaostankom 25 sekund.

Špilak in Kruijswijk sta pobegnila pet kilometrov pred ciljno črto in se za zmago v tretji etapi, Slovenec je bil v prvi 14., v drugi pa 42., udarila v ciljnem sprintu, v katerem je bil boljši Špilak. Arktična dirka, ki je letos na sporedu drugič, se bo končala v nedeljo s krožno etapo s startom in ciljem v Tromsoeju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.