SPINS: najboljši Tavares

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Kapetan Maribora Marcos Tavares je bil drugič izbran za najboljšega nogometaša v Sloveniji po izboru Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins).
Oglej si celoten članek

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je na slovesnosti v Ljubljani, ki jo je z nastopi popestrila pevka Maja Keuc, podelil nagrade najboljšim nogometašem v Sloveniji minule sezone po izboru soigralcev ter predstavil najboljšo enajsterico prvenstva Spins XI. Nagrado za najboljšega si je prislužil član Maribora Marcos Tavares.

Slovenski nogometaši iz klubov 1. SNL so v okviru glasovanja že šesto leto zapored izbirali najboljšo enajsterico sezone ter najboljše tri slovenske nogometaše pretekle sezone. Največ glasov so prejeli tisti, ki so s svojimi izjemnimi igrami in potezami navduševali ne le najbolj privrženih navijačev, temveč tudi svoje soigralce, tekmece in ljubitelje nogometne igre.

Za najboljšega vratarja 1. SNL je bil izbran član nogometnega kluba Luka Koper, Ermin Hasić. Najboljši branilci po mnenju nogometašev v slovenski prvoligaški konkurenci v minuli sezoni so bili Aleksander Rajčević (Maribor), Sreten Sretenović (Olimpija), Mitja Viler (Maribor) in Boban Jović (Olimpija). Med zveznimi igralci so si največ glasov prislužili Dare Vršič (Olimpija), Dejan Mezga (Maribor) in Konstantin Vasiljev (Luka Koper, zdaj Amkar Perm), med najboljšimi tremi napadalci pa so se znašli Marcos Tavares (Maribor), Milan Osterc (Luka Koper) in Damir Pekič (Domžale).

Za najboljšega nogometaša sezone 2010/11 v Sloveniji je bil prepričljivo izglasovan član nogometnega kluba Maribor Marcos Tavares, ki je prejel 27 odstotkov vseh glasov. To je po letu premora že njegova druga zmaga v tej kategoriji. Sledita mu Vasiljev z devetimi odstotki glasov in Vršič z osmimi odstotki glasov.

Prireditve so se poleg okoli 150 povabljencev, članov Spinsa, predstavnikov upravnega odbora Sindikata športnikov Slovenije, predstavnikov klubov 1. SNL in Združenja 1. SNL udeležili tudi predstavniki nogometnih sindikatov iz Srbije, Črne gore in Hrvaške na čelu s predsednikom hrvaškega sindikata nogometašev Dariom Šimićem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:55 25. November 2011.

    kaj ste skisani na Spinsu koga ste izbrali za naj žogobrcarja ? da te kap ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.