Spletni hit: Najslabših deset sekund v zgodovini nogometa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napadalec Lesota je s svojimi zapravljenimi priložnostmi postal pravi spletni hit.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se v Evropi pod budnim očesom nogometne javnosti odvija Liga narodov, se v Afriki igrajo kvalifikacije za Afriški pokal nacij.

Med drugim sta se tako srečali tudi reprezentanci Lesota in Tanzanije, ki sta poskrbeli za eno izmed najbolj smešnih scen v zgodovini nogometa.

Prav neverjetno je, kaj vse se je pripetilo v zgolj desetih sekundah, ko so igralci obeh reprezentanc nizali napako za napako.

Najprej je branilec Tanzanije pri poizkusu vračanja žoge vratarju to le oplazil, tako da je žogo presekal napadalec Lesota, Tumelo Khutlang, ki mu jo je nato nekako uspelo spraviti preko vratarja, nato pa je popolnoma zgrešil žogo, ki bi jo moral pospraviti v mrežo, a je ta vseeno skoraj pristala v mreži, saj jo je zgrešil tudi branilec Tanzanije, a je zadela vratnico. Napadalec Lesota jo je tako še drugič poizkusil poslati v prazno mrežo, a jo je zgrešil še enkrat ter zamahnil v prazno.

Tanzaniji se je tako nekako uspelo obraniti, a so tekmo po zadetku Nkau Lerotholija vseeno izgubili 1:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:39 20. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.