Spolni škandal nogometnega zvezdnika tekom UNICEF dogodka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Želel je le "poskrbeti za dobro vzdušje" sodelujočih.
Oglej si celoten članek

Nakdanji zvezdnik Barcelone ter Manchester Cityja Yaya Toure je moral neslavno predčasno zapustiti UNICEF-ov dogodek, na katerem bi moral sodelovati kot eden izmed nogometašev, ki naj bi se pomerili na dobrodelni tekmi.

Razlog je bil spolni škandal v katerega se je zapletel, potem ko je udeležencem nogometne tekme ponujal usluge 19 prostitutk, katere ja nameraval pretihotapiti v hotel, v katerem so bili nameščeni nogometaši.

Slednji so bili zgroženi nad dejanjem nekdanjega nogometnega zvezdnika in so zahtevali takojšnjo odstranitev nekdaj najboljšega afriškega nogometaša na svetu.

Ko so organizatorji izvedeli za njegov načrt ter vpletenost še treh povabljenih nogometašev, so vso četverico nagnali z dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:47 5. September 2020.

    zamurska posla pač

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.