Spomin na Puca: tiskovka v solzah

Foto: Pixsell/Marko Prpić
Foto: Pixsell/Marko Prpić
Na tiskovni konferenci pred tekmo rokometne Lige prvakov med Zagrebom in Barcelono so zaradi mnogo prezgodaj preminulega Iztoka Puca tekle solze. "Strašen igralec, eden najboljših levih zunanjih v zgodovini," je o Pucu povedal Ivano Balić. Izkupiček od vstopnic bo namenjen Iztokovi družini.
Oglej si celoten članek

Rokometaši Zagreba Croatie Osiguranja nocoj igrajo tekmo Lige prvakov z Barcelono, ves izkupiček od prodaje vstopnic pa bo namenjen družini pred dnevi preminulege nekdanjega člana zagrebškega kluba Iztoka Puca. Tiskovna konferenca pred srečanjem je minila v znamenju solza, ki jih nista niti mogla niti želela zadržati direktor kluba Bartol Kaleb in menedžer Zoran Gobac.

Balić: "Eden najboljših v zgodovini"

"Poznala sva se in se pozdravila vsakokrat, ko sva se srečala. Spremljal sem ga zelo dolgo, bil je rokometaš, ki je znal praktično vse. Strašen igralec, eden najboljših levih zunanjih v zgodovini,“ je o legendi treh reprezentanc dejal Ivano Balić. "Upam, da bodo tribune polne in da bomo zbrali čim več denarja. Iztok je zaslužil, da mu vsaj tako izkažemo čast,“ je še povedal rokometni genij, ki bo imel za sabo vojsko navijačev. Zagrebčani so namreč prodali vseh 7260 kart, okrog 6500 pa jih je klub razdelil sponzorjem. Načrtujejo, da bodo lahko družini Iztoka Puca nakazali dobrih 25.000 evrov, igralci pa bodo igrali z žalnimi trakovi.

"Zadnje kolajne ni mogel osvojiti"

Puc seveda ni bil neznanka niti tokratnim zagrebškim tekmecem. Vratar Barcelone Mirza Šarić se zaveda, da je rokometni svet izgubil velikana: "Osvojil je toliko kolajn, zadnje pa ni mogel. Vsa bivša Jugoslavija, ne le Hrvaška in Slovenija, so ostale brez velikega športnika.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.