Spopad Barcelone in Manchester Uniteda

Foto: EPA
Foto: EPA
V pripravljalnem obdobju pred naslednjo sezono se bosta na Švedskem udarila dva nogometna velikana. V Gothenburgu se bosta 8. avgusta spopadla Barcelona in Manchester United, viceprvaka španske oziroma angleške lige pretekle sezone.
Oglej si celoten članek

Obračun bo potekal na stadionu Ullevi, ki je gostil tudi finale pokala Uefe leta 2004. ''Manchester proti Barceloni je eno najboljših srečanj v svetu nogometa in veseli smo, da nam je v sodelovanju z GotEvent uspelo dvoboj organizirati v prelepem mestu Gothenburg. V Skandinaviji imamo veliko navijačev in obračun bomo izkoristili za priprave pred začetkom sezone,'' je povedal David Gill, eden izmed izvršnih direktorjev Manchester Uniteda.

Ekipi sta se zadnjič srečali 30. julija 2011 v Washingtonu, kjer so z goloma Nanija in Michaela Owena z rezultatom 2:1 na koncu slavili rdeči vragi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.