Spor v ligi NHL se seli na sodišče

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko niti mediacija ni prinesla želenega napredka v pogajanji, se spor med lastniki klubov in hokejisti v severnoameriški ligi NHL seli na sodišča.
Oglej si celoten članek

Vodstvo lige je v petek sporočilo, da je na zveznem sodišču v New Yorku vložilo dve tožbi, s prvo želi s strani sodišča dobiti potrditev o zakonitosti prekinitve vseh dejavnosti (t.i. lockout), z drugo pa se je pritožilo nad ravnanjem združenja igralcev, češ da so se pogajali s figo v žepu oziroma niso delovali v dobri veri. Po drugi strani pa se obeta, da bodo igralci zaščitili tudi svoje pravice ter proti lastnikom vložili protimonopolno pritožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.