Šporar bo moral iz Basla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski napadalec Andraž Šporar vsaj nekaj časa ne bo nosil dres serijskih švicarskih prvakov.
Oglej si celoten članek

Andraž Šporar po selitvi iz Olimpije v Basel ni blestel, v dresu švicarskega velikana je v sezoni in pol zabil le en zadetek na uradnih tekmah, uspešen je bil aprila. Kmalu po prihodu je Šporarja sicer ustavila poškodba, kasneje pa ni našel mesta v prvi enajsterici kluba s stadiona St. Jakob Park.

Pri Baslu so zdaj v svoje vrste pripeljali Nizozemca Rickyja van Wolfswinkla, nakupujejo pa še enega napadalca. Šporar tako tudi pod novim trenerjem Raphaelom Wickyjem ne bo dobil prave priložnosti, v klubu pa ga nameravajo posoditi v drugo sredino, najverjetneje se bo moral preseliti v Švico ali Nemčijo.

"Še vedno verjamemo vanj, a se bo moral preseliti v drugo okolje, kjer bo znova lahko obudil svojo kariero. Vrata Basla mu ostajajo odprta," je dejal športni direktor Basla Marco Streller.

Šporar ima pogodbo z Baslom sklenjeno do leta 2020.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.