Šporar podaljšal z Olimpijo

Foto: SPS/NkOlimpija
Foto: SPS/NkOlimpija
Slovenski nogometni reprezentant do 21 let Andraž Šporar je podaljšal sodelovanje z Olimpijo. Kot so sporočili iz kluba, je napadalec podpisal pogodbo do konca junija 2018. Prejšnja pogodba bi se mu iztekla po koncu sezone 2016/17.
Oglej si celoten članek

"Zagotovo je bila ena od naših prioritetnih nalog zadržati Andraža Šporarja, saj s tem potrjujemo, da so naši načrti povezani z gradnjo močne in predvsem z domačimi nogometaši obarvane Olimpije. Na obojestransko zadovoljstvo smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja, saj menimo, da ima Andraž tudi v domačem okolju izjemno dobre pogoje za kakovostno delo. Pod taktirko Marijana Pušnika in njegovih sodelavcev bo še dodatno napredoval in se odpravil v tujino kot celostno zgrajena osebnost," je po podaljšanju sodelovanja povedal generalni direktor ljubljanskega kluba Ranko Stojić.

Andraž Šporar pa je dodal: "Zdaj bom še toliko bolj sproščen in obenem bolj osredotočen na dogajanje na zelenici. Vesel sem, da smo na obojestransko željo podaljšali sodelovanje, saj ima novo vodstvo jasno vizijo in načrte, na kakšen način Olimpijo vrniti na mesta, kjer je nekoč že bila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.