Šporar že trenira z Olimpijo

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Član slovenske reprezentance do 19 let, Andraž Šporar, je v soboto in nedeljo že treniral z Olimpijo pred dokončno potrditvijo prihoda v klub, so danes sporočili iz tabora zeleno-belih.
Oglej si celoten članek

Šele 18-letni napadalec se je za sodelovanje že dogovoril z Olimpijo, z dovoljenjem svojega dosedanjega kluba Interblocka pa se je že priključil treningom pod vodstvom Ermina Šiljaka. Dokončni dogovor obeh klubov bo predvidoma sklenjen na začetku tedna.

Andraž Šporar je v prejšnji sezoni v drugi slovenski ligi zabil 10 golov, sezono prej pa je bil s 27 doseženimi goli prvi strelec slovenske kadetske lige. Nogomet je pri šestih letih tudi začel igrati pri Olimpiji, njegov oče Miha Šporar pa je nekdanji kapetan kluba.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.