Sporna fotografija: "Kadim travo vsak dan"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Francoski nogometaš belgijskega Standarda je na omrežju Instagram poskrbel za nekaj dvignjenih obrvi.
Oglej si celoten članek

Francoski vezist Frederic Bulot, ki je član enega najboljših belgijskih klubov, Standarda iz Liegea, je na na družabnem omrežju objavil fotografijo, na kateri je obkrožen z gostim dimom, ob tem pa je pripisal sporočilo: "Kadim travo vsak dan".

Čez nekaj časa je sledila nova objava, v kateri je 22-letnik zatrdil, da se je samo šalil. Pojasnil je, da naj bi šlo za električno cigareto, ki ne vsebuje nikotina in ima sadni okus.

Med sezono so nogometaši seveda podvrženi pogostim dopinškim kontrolam, po koncu tekmovalnega obdobja pa si mnogi privoščijo marsikaj. Na srečo je obdobje med dvema sezonama dokaj kratko. Morda pa je Bulot ljubitelj raperja Dr. Dreja, katerega ena od uspešnic se konča prav s citatom, ki ga je zapisal Francoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.