Sporočilo, ki odmeva: "To ni igra, to je vojno stanje."

Foto: Epa Matteo Malaventura
Na seznamu obolelih za koronavirusom se je znašel tudi nekdanji italijanski košarkar Matteo Malaventura.
Oglej si celoten članek

Matteo Malaventura, nekdanji italijasnki reprezentant, je zaradi okužbe s koronavirusom pristal v bolnišnici, od koder se je javil na družbenih omrežjih in javnost pozval, da situacije ne gre jemati zlahka.

"Pozdrav vsem. Zaradi pljučnice se nahajam v bolnišnici, kjer sem priključen na kisik. Namen tega sporočila je ozaveščanje javnosti o resnosti situacije s koronavirusom. Mlad sem in pričakujem, da bom okreval, toda včeraj sem bil na urgenci priča nadrealističnim prizorom," je zapisal Italijan.

Foto: Facebook

"Občutek imam, kot da smo v vojni. Videl sem več kot 50 ljudi, večinoma starejših, vsi so imeli težave z dihanjem. Zahvaljujem se vsem zdravnikom in medicinskim sestram, katerim bi morali postaviti spomenik. Sporočilo vsem ljudem zunaj - upoštevajte navodila, to ni igra. Upam, da se kmalu vidimo. Z ljubeznijo, Matteo Malaventura," je zapisal nekdanji košarkarski as.

Enainštiridesetletnio Malaventura je celotno kariero preživel v rodni Italiji (1995-2011). Od leta 2003 do 2006 je nosil dres italijanske reprezentance.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.