Sporting dobil prvi dvoboj

Foto: EPA
Foto: EPA
Mlada ekipa Maribora je na uvodni tekmi mladinske lige prvakov na Ptuju izgubila proti Sportingu z 1:3 (0:1). Mariborski upi bodo naslednjo tekmo v tej ligi igrali 30. oktobra v gosteh proti Schalkeju
Oglej si celoten članek

Na tekmi, ki bi prvotno morala biti v Lendavi, a je tam igrišče preveč razmočeno, so Portugalci povedli po enajstmetrovki Joseja Postige v 30. minuti. Zakrivil jo je Deni Štraus s prekrškom nad Lisandrom Semedom. Jose Correia je povišal na 2:0 v 76. minuti, Nik Lorbek je v 80. minuti z enajstmetrovke znižal na 1:2, končni izid pa je že v sodniškem dodatku postavil Luis Eloi.

V mladinski ligi prvakov sicer sodelujejo podmladki klubov, ki igrajo v članskem najelitnejšem klubskem tekmovanju stare celine.

Ob 20.45 bo nastopil še vrhunec nogometnega dneva na Štajerskem, saj se bosta v uvodnem krogu prave lige prvakov v Ljudskem vrtu pomerili še članski ekipi obeh klubov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.