Sporting: odpustil trenerja in zajokal

Foto: EPA
Foto: EPA
V neizprosnem svetu profesionalizma so odpustitve trenerjev seveda vsakdanja reč, še posebej pri moštvih, ki domujejo na dnu lestvice. Ali pa po porazih z 1:5, kakršnega je utrpel Sporting iz Gijona, vendar …
Oglej si celoten članek

Vendar: odpuščeni trener Sportinga Manuel Preciado je bil prava legenda kluba, na klopi katerega je sedel vse od leta 2006, kar ni uspelo še nikomur v španskem prvenstvu. "Mogoče je enako, ampak jaz temu ne rečem odpuščanje, pač pa sprememba na klopi," predsednik Manuel Vega-Arango ni mogel skriti čustev na novinarski konferenci in ob slovesu karizmatičnega 54-letnika celo potočil nekaj solza. Na tekmi z Osasuno bo Sporting, ki zaseda 19. mesto, vodil Inaki Tejada, kandidat za Preciadovega naslednika pa naj bi bil nekdanji trener Getafeja Michel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.