Sporting v Maribor z remijem

Foto: EPA
Foto: EPA
Maribor se bo v sredo v Ligi prvakov pomeril z lizbonskim Sportingom. Ta v portugalskem prvenstvu tokrat ni blestel.
Oglej si celoten članek

V soboto so v domačih nogometnih prvenstvih igrali tudi vsi trije nasprotniki Maribora v Ligi prvakov. Prvi tekmec v sredo bo v Ljudskem vrtu Sporting iz Lizbone, ki pa doma proti Belenensesu z remijem 1:1 ni prepričal. V 28. minuti je Belenenses v vodstvo popeljal Deyverson, Sporting je preko Andrea Carrilla izenačil v 35. minuti.

Chelsea je s 4:2 premagal Swansea City, kar tri gole za londonsko ekipo pa je dosegel Diego Costa. Schalke, Maribor v Gelsenkirchen potuje 30. septembra na drugo tekmo lige prvakov, je v gosteh klonil s kar 1:4, za Borrusio Mönchengladbach je dvakrat zadel Andre Hahn. Edini gol za mariborske tekmece je z bele točke prispeval Eric Maxim Choupo-Moting.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.