Športnici ukradli dve olimpijski kolajni

Foto: Profimedia Elena Vesnina
Ruski teniški igralki ukradli olimpijski medalji.
Oglej si celoten članek

Nepridipravi v Rusiji so se lotili hiše teniške igralke Jelene Vesnine. Iz njenega doma so ukradli dve olimpijski odličji, zlato iz Ria de Janeira in srebro iz Tokia, ter nekaj nakita.

"Z možem sva bila na večerji. Ko sva se vrnila domov, sva ugotovila, da sta bili obe olimpijski medalji ukradeni, skupaj z nekaj nakita. Vlomilcem je uspelo vdreti v trezor," je Vesnina dejala za Tass.

Skupna vrednost ukradenih predmetov ni znana. Policija v ruski prestolnici je že začela preiskavo.

Petintridesetletna teniška igralka je obe olimpijski odličji osvojila v dvojicah, kjer je tudi sicer doživela največje uspehe v karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.