Spoznajte slovenske športnice

Foto: Žurnal24 Tadeja Majerič bo morala za preboj na glavni del turnirja v Portorožu preskočiti

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na prenovljenem portalu zurnal24.si boste opazili kar nekaj novosti. Med njimi je tudi naša nova rubrika, v kateri vam bomo vsak teden predstavili eno slovensko športnico iz različnih panog.
Oglej si celoten članek


Ob prenovi vašega in našega spletnega portala zurnal24.si smo vam skupaj s sodelavci pripravili kar nekaj novosti. Poleg grafične spremembe bomo zagnali tudi nekaj novih rubrik. Športna redakcija bo poleg Žurnalove štange sočasno z novim portalom zagnala še eno novo rubriko – Predstavitev slovenskih športnic. Pri predstavitvi bomo poskušali biti kar se da široki, tako da boste lahko spoznali tudi športnice iz medijsko manj odmevnih športov (kegljanje, jadranje, odbojka ...).

Rubrika bo na sporedu vsako sredo. Kot prvo pa vam bomo naslednji četrtek (15. 10.) predstavili obetavno tenisačico Tadejo Majerič. Izbranke boste spoznali tako po njihovi športni kot nešportni plati. Predstavitev bo poleg obširnega članka z vsemi podatki o športnici vsebovala še dva videa in fotogalerijo. Zatorej, naslednji četrtek bodite pozorni, če želite izvedeti veliko in še več o Tadeji Majerič!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.