Sprememba v vodstvu Celja

Foto: twitter RK Celje Piv. Laško Celje PL
Upravni odbor RK Celje Pivovarna Laško je na direktorsko mesto imenoval Roka Planklja.
Oglej si celoten članek

Rok Plankelj ima dolgoletne izkušnje iz gospodarstva in je do zdaj vodil regijsko in vertikalno prodajo v družbi Telekom Slovenije. Bil je v številnih projektnih odborih znotraj tega podjetja, hkrati pa je velik ljubitelj športa ter nekdanji rokometaš.

"Zahvaljujem se za zaupanje, ki mi ga je izkazal upravni odbor celjskega kluba. Gre za športno inštitucijo, ki ji v slovenskem prostoru skorajda ni para, veliko prepoznavnost in uspešnost pa dosega tudi v evropskem merilu. Pred nami je zanimivo obdobje, v katerem bomo krepili prepoznavnost blagovne znamke, nadgradili razvoj ostalih poslovnih modelov, ki bodo krepili prihodke kluba, kot so digitalizacija in nove tehnologije. Želimo nadaljevati in nadgraditi tudi športno uspešnost, če je to še mogoče. Velik poudarek v prihodnje bomo dajali tudi razvoju mladih rokometašev in poizkušali vzpostaviti rokometno akademijo, za katero imamo v Celju odlične razmere. Prav tako bi želel, da ožja in širša lokalna skupnost prepozna potencial, ki ga šport in naš klub lahko ponudi," je ob imenovanju med drugim dejal Plankelj.

Po lanskem odhodu Gregorja Planteua v upravo Mercatorja je direktorsko mesto pri celjskem klubu, ki je v minuli sezoni slavil v državnem in pokalnem tekmovanju, začasno prevzela Saša Lešek. Plankelj bo z delom na novem položaju začel 1. julija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.