Spremembe za navijače na Allianz Areni

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred začetkom nove sezone nemške Bundeslige je nemški nogometni prvak Bayern sporočil, da bo nekoliko poostril varnostne ukrepe na svojem stadionu Allianz Arena.
Oglej si celoten članek

Na Allianz Areni se bo v petek s tekmo med aktualnim prvakom Bayernom in Werderjem tudi začela nova sezone nemškega prvenstva. Po novem obiskovalci na stadion ne bodo več smeli prinesti večjih torb oziroma nahrbtnikov, pa tudi ne stekleničk oziroma plastenk z vodo.

"Nahrbtniki in torbe, ki presegajo velikost A4, ter vse termo steklenice, steklenice in plastenke niso več dovoljeni pri vstopu na stadion," je v sporočilu za javnost sporočil bavarski klub. Nekoliko poostrene ukrepe v primerjavi s prejšnjimi sezonami so sicer imeli že lani, a so takrat še dovoljevali majhne steklenice z največ pol litra tekočine.

Na uvodni tekmi nove sezone pričakujejo 75.000 obiskovalcev, kolikor jih na tekmah Bundeslige sprejme stadion Allianz Arena.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.