Spremenjen status Porzingisa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spodbudne novice iz moštva Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

V Dallasu je prišlo do prvega konkretnega premika z zvezi s Kristapsom Porzingisom. Po poročanju ESPN je zvezdniški soigralec Luke Dončića pripravljen za nastop na prvi tekmi po operaciji meniskusa desnega kolena.

Porzingis se je poškodoval na prvi tekmi končnice lanske sezone, v kateri je moral Dallas v šestih tekmah priznati premoč Los Angeles Clippers.

Foto: Twitter Kristaps Porzingis Luka Dončić Latvijec v letošnji sezoni, Dallas je po devetih tekmah na šestem mestu zahodne konference (5-4), še ni igral, svoj težko pričakovani debi pa bi lahko dočakal že v noči na torek po slovenskega času, ko se bodo telički pomerili z New Orleans Pelicans.

Porzingisov status za tekmo s Pelikani je "vprašljiv", po navedbah ameriških novinarjev pa ga je trener Rick Carlisle umestil na seznam kandidatov za začetno postavo na ponedeljkovi tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.