Srake spet med elito

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angleški nogometni klub Newcastle si je priboril hitro vrnitev v elitno druščino Premier League, potem ko je v ponedeljek s 4:1 odpravil Preston North End.
Oglej si celoten članek

Dva zadetka Ayozeja Péreza sta pomagala Newcastle Unitedu zagotoviti eno od prvih dveh mest v prvenstvu, s čimer se je pridružil Brighton Hove Albionu, s katerim se bosta v prvo ligo uvrstila neposredno.

Po enkrat sta za Newcastle, ki se tako vrača med elito že po enem letu, zadela še Christian Atsu in Matt Ritchie. "Za nami je res težka sezona, a izplačalo se je. Naš glavni cilj je bila vrnitev v prvo ligo in zdaj si lahko oddahnemo," je po tekmi za Sky Sports dejal branilec James Lascelles.

Brighton, ki si je že pred tednom dni zagotovil preboj v Premier League, ima dve tekmi pred koncem sezone štiri točke prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.