Sramota brez primere

Foto: Žurnal24 Melka je poskrbel za nekaj negodovanja soigralcev, a hkrati nasmejal nemaloštevi
Vratar nemškega tretjeligaškega kluba Fortuna Düsseldorf Michael Melka bi se ob ponesrečeni potezi, po kateri je žoga pristala v njegovem golu, verjetno najraje pogreznil v zemljo.
Oglej si celoten članek
Michael Melka je po neuspešni akciji tekmecev ujel žogo in jo želel brcniti v protinapad, a je pri tem nesrečno zadel nasprotnikovega nogometaša v hrbet. Od njega se je odbila prav v Melkov gol. Revež se je le nesrečno usedel na rob šestnajsterca in mahal z rokami. Z nespretnostjo je povzročil veliko negodovanja med soigralci in klubskimi navdušenci, a ga vendarle ne gre pretirano obtoževati, saj je poskrbel za neprimerno večje število nasmejanih obrazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.