Sramota: Rangers vrgli v četrto ligo!

Foto: EPA
Foto: EPA
Škotski velikan Glasgow Rangers bo v prihodnji sezoni igral v četrti ligi, so v petek odločili na zasedanju združenja škotskih klubov.
Oglej si celoten članek

Vodilni možje Glasgow Rangers so se dolgo časa igrali z enim največjih klubov na Otoku, zdaj pa bo eden od dveh škotskih klubskih velikanov svojo pot na novo začel v četrti ligi. Navijači Glasgowa so sicer upali, da bodo njihovi ljubljenci po stečaju kluba lahko tekmovali vsaj v drugi ligi, a na zasedanju združenja škotskih klubov takšnega predloga niso sprejeli. Kar 25 od 30 klubov je namreč glasovalo za to, da velikan iz Ibroxa nazaduje v četrto ligo.

Konec škotskega klubskega nogometa?

Z izpadom Glasgow Rangers v četrto ligo je jasno, da bodo ljubitelji okroglega usnja na Škotskem za kar nekaj časa ostali brez velikega mestnega derbija proti Celticu, ki ga bolje poznamo pod imenom Old Firm. Direktor škotske lige Stewart Regan pa je govoril celo o najbolj črnem scenariju, saj je še pred glasovanjem morebitni izpad Rangersa v četrto ligo primerjal s finančno katastrofo in počasno smrtjo škotskega nogometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.