Sramota za državo, dekleta zgrožena nad pogoji bivanja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Reprezentantke Bosne in Hercegovine so se zaradi pomanjkanja sob morale zadovoljiti s kletnimi prostori.
Oglej si celoten članek

Šport v Bosni in Hercegovini je že dlje časa pod nivojem tako v organizacijskem kot rezultatskem smislu, tokrat pa sta za novo šokantno razkritje poskrbeli članici ženske odbojkarske reprezentance.

Bosanske odbojkarice so se po koncu priprav zbrale v Sarajevu, od koder bodo čez nekaj dni odpotovale na Norveško. Tam jih od 20. avgusta do 10. septembra čaka šest kvalifikcijskih tekem za nastop na EP.

Ob vrnitvi v bosansko prestolnico so dekleta doživela šok, saj so jih namesto v hotelskih sobah nastanili kar v kletnih prostorih.

"Potovanje, ki se je začelo v Ilijašu in nadaljevalo prek Makedonije, Črne gore in Romunije, se je končalo v Sarajevu. Prispele smo v hotel, kjer zaradi pomanjkanja hotelskih sob spimo v kleti. Bravo mi! Hvala naši državi za takšno podporo in te pogoje. V čast mi je zastopati BiH v kvalifikacijah za EP," je sarkastično zapisala Milana Božić.

Njen zapis je delila soigralka Edina Begić s pripisom: "Blamaža in sramota!"

Foto: Print Screen

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:17 16. Avgust 2022.

    pa tolk mamo praznih hotelov s 5 zvezdicam ... smola pa taka, upam, da sta še živi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.