Sramotna poteza besnega Španca

Foto: epa Roberto Bautista Agut se ni poslovil v slogu.
Foto: epa Roberto Bautista Agut se ni poslovil v slogu.
Na turnirju v Monte Carlu je španski teniški igralec poskrbel za zgražanje.
Oglej si celoten članek

V četrtek so se na turnirju serije masters 1000 v Monte Carlu odvijali dvoboji osmine finala, v enem od njih sta se merila Španec Roberto Bautista Agut in Belgijec David Goffin.

Slednji je bil uspešnejši (6:4, 7:5) in se prebil med osem najboljših, tam se bo udaril z Bolgarom Grigorjem Dimitrovim. 

Monte Carlo Bedene klonil proti prvemu igralcu sveta

Bautista Agut, sicer enajsti nosilec turnirja v kneževini, ni igral dobro, svojo frustracijo je večkrat pokazal. Ob ključni izgubi servisa ob koncu drugega niza pa so mu povsem popustile zavore in z nepremišljeno potezo si je prislužil upravičene kritike.

Potem, ko je v zadnji točki žogico poslal v mrežo, je pobiralec stekel ponjo, Španec pa je malomarno udaril po rezervni žogici (hotel jo je poslati na nasprotno stran) in jo poslal točno v glavo mladega pobiralca.

Sodnik je Bautisti Aguutu izrekel le opomin, čeprav bi si po pravilih ATP moral prislužiti diskvalifikacijo. Zato pa ni ušel kritikam na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:54 20. April 2018.

    Gregor, ne vem kaj so ti psi hudega naredili?

  • 21:12 19. April 2018.

    španci so največji psi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.