Sramotni avtogol pokopal Brazilce

Švica je na prijateljskem obračunu presenetljivo premagala Brazilijo (1:0), edini gol na tekmi pa je dosegel branilec Barcelone Dani Alves.
Oglej si celoten članek

Dani Alves je švicarskim nogometašem pomagal do zmage proti Braziliji, ko je s sramotnim avtogolom premagal svojega vratarja in končal niz šestih zaporednih zmag varovancev Luiza Scolarija.

Alves je v začetku drugega polčasa posredoval po predložku enega izmed švicarskih nogometašev in z brezbrižnim udarcem okroglo usnje poslal za hrbet brazilskega vratarja. Brazilija je v okviru priprav za svetovno prvenstvo 2014 premagala Španijo in Francijo, proti Švici pa je ostala praznih rok.

''Rezultat ni presenetljiv, saj nismo bili pripravljeni na obračun. Igrali smo proti ekipi, ki je v veliko boljši formi kot mi,'' je povedal Scolari, znan tudi pod vzdevkom ''Big Phil''. ''Želeli smo si več, želeli smo si zmagati. Imeli smo priložnosti za zadetek, vendar se je vse izteklo v okviru pričakovanj. Tako kot sem povedal, do svetovnega prvenstva je še dolgo,'' je dodal Scolari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:14 15. Avgust 2013.

    res od kdaj pa je alves vezist??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.