Sramotno izživljanje redarjev

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bosanski dnevnik je objavil videoposnetek, ki prikazuje, kako se redarji na stadionu Grbavica izživljajo nad navijačem.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna je bil v bosanski prestolnici na sporedu sarajevski derbi, ki se je končal z zmago Željezničarja (1:0). Tekmo je zaznamoval domači trener Edis Mulalić, ki je zadnjih 12 minut ekipo vodil s strehe železne konstrukcije, potem ko mu je delilec pravice pokazal rdeči karton.

Srečanje je minilo brez navijaških izgredov, Dnevni Avaz pa je pridobil posnetek nasilnega in sramotnega ravnanja redarjev.

Ti so pred začetkom obračuna preganjali navijače, pri čemer jih je posnel neznani moški v rdeči majici. Ko so redarji to opazili, so od očividca zahtevali, naj izroči telefon. Ker tega ni želel storiti, so ga odpeljali za ograjo in ga začeli pretepati. In vse to vpričo policije.

Incident se je zgodil pred očmi javnosti. Samo ugibamo lahko, kaj se je dogajalo, potem ko so navijača odvlekli za ogrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:32 7. Oktober 2015.

    Slovenski ki niso kot ti praviš Čefurji se še bolj izživljajo. To je izjava sigurno kakega fanatičnega Janševca oziroma SDS-ovskega …

  • 09:58 7. Oktober 2015.

    Kakšni junaki, ki se spravijo na eno samo osebo.

  • 08:56 7. Oktober 2015.

    Tipično za ćefurje, ,ko ga dva držita, ga tretji z nogo v glavo- ko je krdelo skupaj udri, ko pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.