Sramotno obnašanje Argentincev šokiralo svet! Tako so sramotili Hrvate

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Svet je pretresel sramoten posnetek slavja iz argentinske slačilnice.
Oglej si celoten članek

V športu velja rek, da morate ostati veliki, tako v porazu, kot tudi ob zmagi. In Argentinci so znova dokazali, da so sicer izjemni nogometaši, medtem ko jim na človeškem področju še zelo veliko manjka.

Le kdo se ne spomni scen iz leta 2018, ko so v skupini svetovnega prvenstva ob zmagi Hrvaške s 3:0 dokazali, da ne znajo sprejeti poraza, ko so se brez pozdrava in stisnjene roke nasprotniku pobrali z igrišča.

Znorel tudi Dalić Modrić: "On je eden najslabših na svetu! Je katastrofa!"

Zdaj pa so štiri leta kasneje dokazali, da so še dosti hujši in manj športni ob zmagah. Svet so namreč najprej pretresle scene njihovega zmagoslavja v četrtfinalu nad Nizozemsko, ko so se po zmagi po enajstmetrovkah petelinili pred nizozemskimi nogometaši in strokovnim štabom, zdaj pa so po zmagi nad Hrvaško dotaknili dno.

Nekateri posamezniki so se sicer izkazali in so po tekmi tolažili nesrečne hrvaške nogometaše, a je nato svet obkrožil posnetek, na kakšen sramoten način so si dali duška v slačilnici.

Odziv strokovnjaka Kek sporočil Hrvatom: "Glejte, žal moram reči..."

Mnogi argentinski nogometaši so si namreč po zadnjem sodnikovem žvižgu izmenjali drese s svojimi nasprotniki, a namesto da bi z njimi ravnali s spoštovanjem, se je eden izmed primitivcev odločil, da hrvaški dres zaluča v kanto za smeti.

Ob tako velikem slavju, kot je uvrstitev v finale svetovnega prvenstva, je sicer normalno, da vas nekoliko ponese, a vseeno je potrebno pri tem ohraniti nekaj dostojanstva.

Posnetek iz slačilnice je sicer na socialnih omrežjih objavil Paulo Dybala, ravnanje Argentincev pa je naletelo na številna zgražanja.

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA 💙💙💙💙#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original - Paulo Dybala
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:10 15. December 2022.

    Polpismeni novinarji itak ne znajo drugega kot kopirat članke in bombastične naslovnice!!!

  • 05:29 15. December 2022.

    O prepevanju ustaških pesmi in podpori neofašizmu, tokrat Zurnal24 lepo priznava vedno večji vpliv južnjakov na objave člankov. Samo prelistajte …

  • 18:42 14. December 2022.

    Najhujši so hrvati. Baloteliju so metali banane na igrišče.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.